Restaurant |  Hotel Restaurant Sevenster
Restaurant - Hotel Zuiderduin

Diner

 
Koud voorgerecht
Zalmcocktail met whisky / cocktailsaus
Kipcocktail met kerriesaus
Garnalencocktail
Saladebuffet
Rauwkostsalades van het seizoen



Warm voorgerecht
Heldere groentesoep met balletjes
Gebonden tomatensoep met balletjes 
Zaak vol Smaak


Aardappelgerechten

Gebakken aardappeltjes met ui
Rösti
Gekookte krielaardappelen
Nasi


Hoofdgerecht
Varkenshaasje in roomsaus
Wiener schnitzel met citroen en garnituur
Varkensrollade

Varkenshaasje met spruitjes - Libelle Lekker

Gebakken kabeljauwfilet met gebakken fruit (Picasso)
Champignon -roomsaus
Espagnolsaus
Saus Hollandaise


Dessert
Aardbeienbavarois met slagroom
Chocoladebavarois met slagroom
Vanillebavarois met slagroom
IJs met warme kersen en slagroom

Recepten |  njam!


Groenten

Broccoli - Mexico mix
Sperzieboontjes in katenspek
Witlof met ham en kaas
Boontjes opgerold in spek? Het beste recept vind je hier!
In overleg zijn ook andere gerechten mogelijk.

Prijs: € 19,50 pp  (Vanaf 6 personen)


 

Vegetarisch menu

   

Heldere groentesoep, tomatensoep of
gebonden bloemkoolsoep
met stokbrood en romige kruidenboter
Gevulde courgette
Quiche uit de oven
Spinazie a la crème 

   
Griekse salade 
Gesmoorde rijst met paprika
Gebakken aardappelen met ui


IJs met warme kersen en slagroom
Chipolata vla met slagroom

Prijs € 18,75 pp 
 
   

Kindermenu

 
Warm voorgerecht 
Gebonden tomatensoep met balletjes




De basis van zelf ijs maken met en zonder ijsmachine
Hoofdgerecht
Kroketten
Schnitzel 
Gebakken aardappelen
Appelmoes, Mayonaise, Tomatenketchup

Dessert 
Chocoladebavarois met slagroom
IJs met warme kersen en slagroom

Prijs € 11,00 pp